top of page

ÓRÁIM

"Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be.” 

- Kodály Zoltán


A zenetanulás közelebb visz igazi önvalónkhoz.
Zenére mindenkinek szüksége van, mert olyan lelki töltést ad, amely életünket gazdagabbá teszi, közelebb visz önmagunkhoz.

Tanítványaim között hobbi énekesek, gyerekek, cégvezetők, háziasszonyok és profi énekesek is vannak.
Az óráim nem csak technikai tudást adnak, fontos hangsúlyt fektetek a zenén keresztül történő lelki gyógyulásra.
Ez magától történik, mindenkinek kicsit más úton, van, hogy egy zenei élmény indítja be, egy megfelelő dalválasztás, de van, hogy néhány mondatom. Sokszor kapok visszajelzést, hogy az óráimon kapott élmények az élet egyéb területén is segítik a tanítványokat, magabiztosak lesznek, bátrak, vagy csak egyszerűen jobb a közérzetük, ha munka közben leállnak és elvégeznek néhány légzőgyakorlatot. Olykor épp az órán énekelt dalok miatt kerülnek olyan érzelmi állapotba, hogy el tudjanak kezdeni oldani egy lelki problémát.
A zene gyógyít, a tanár személye és személyisége pedig azért fontos, mert nagy hatással tud lenni a tanítványra ebben a folyamatban.
 

Elsősorban éneket tanítok, élőben Budán. Vállalok felvételi felkészítést (jazz-, könnyűzenei ének, musical, zeneelmélet, szolfézs, alapszintű zongora).
Az énekórákon légzőgyakorlatokat, hangképzést, beszédtechnikai gyakorlatokat és persze dalokat tanulunk.
Lehetőség van hangfelvételre is jó minőségben, ami akár ajándéknak is megfelel szeretteid számára.

Miért jó zenét tanulni?

Rohanó világunkban nem jut elegendő idő, hogy feltöltsük magunkat vidámsággal és jó energiákkal.
A zenetanulás kikapcsol, másik dimenzióba repít, ahol egy kicsit megpihenhetünk, töltekezhetünk, jobban kapcsolódhatunk saját belső világunkhoz. Ez jótékony hatással van kreativitásunkra, koncentrációs képességünkre, közérzetünkre.

A zeneórák mindenkire jó hatással vannak. Visszahúzódó emberek is képesek lesznek jobban megnyílni éneklés és zenélés közben, sikerélményt élhetnek meg.

Az én óráim teljesen egyénre szabottak, változatosak, mindig alkalmazkodom az igényekhez és felismerem, kinek mi a megfelelő módszer, mert mindannyian mások vagyunk, másképp működünk, de mindenkihez meg lehet találni az utat.

Ötven perc Magadért.

Akár otthonról dolgozol, és kell valami, ami kicsit kizökkent online óra formájában, akár iskola mellett szeretnél zenével foglalkozni
és személyesen részt venni az órákon, a zenetanulás mindenképp a javadra válik. Vidám időtöltés, miközben tapasztalhatod, hogy fejlődsz, jobban érzed magad az órák után. Akár hobbi számodra a zene, akár azt szeretnéd, hogy később ez legyen a szakmád, mindenképp magadért teszel vele, ha hétről hétre fejleszted magad.

Töltsd fel kreatív energiaraktáradat!

A zenetanulás az élet más területeire is hat. Olyan aktív kikapcsolódás, mely beindítja a kreatív folyamatokat, javít pszichés állapotunkon, segít fókuszálni. Ha stresszes munkád van, ez egy remek lehetőség a feszültség levezetésére. Ha sosem próbáltad, itt az alkalom! Ne csak a fürdőszobában énekelj!

relax

Tanítványaim mondták rólam:

"Nem is tudnék hálásabb lenni! Én a nulláról kezdtem éneklés terén és Tündi segítségével olyan szintre jutottam, hogy az akusztikus zenekarunkat az Egyesült Államokban hallgatják a legtöbben a statisztikák szerint."
Hunka Boti, Hinterstate zenekar

"Teljesen ​kezdő énekesként kezdtem Tündinél, így lehetősége volt a nulláról építkezni. A nála töltött bő egy év alatt olyan technikai alapokat és magabiztosságot kaptam, ami azóta is segít a folyamatos fejlődésben. Segített megismerni, elfogadni a hangomat, amely talán a leghasznosabb dolog, amit egy énekes kaphat."  

Hegedűs János, építőmérnök

"Nem vagyok zenész vagy énekes, és sajnos különösebb tehetségem sincs hozzá, de te mégis felkészítettél az ének vizsgáimra, amiket sikeresen (nem is rossz eredménnyel) zártam, és ezzel hozzásegítettél, hogy ezt a csodálatos pályát végezhessem és a gyerekekkel foglalkozhassak. Ha te nem lennél, én ma nem lehetnék óvó néni. Nagyon szépen köszönöm a kedvességed, türelmed és a szakértelmed! Nálad jobb tanárt elképzelni sem tudnék!"
Mészáros Adrienn, óvónő

"Szürke, túlterhelt irodistaként estem be Tündi óráira minden héten, hogy aztán szárnyalva, az utcákat végigdudorászva, kisimulva érjek haza.
Számomra az órák mindig terápiás hatásúak voltak, lelkileg rengeteget segítettek. Ja, és közben énekelni is megtanultam.
Tündi empatikus és szeretetteljes lénye, gyengéd vezetése az órák alatt minőségi változást hoztak az életembe."
Márki Nóra, egykori kommunikációs manager

"Sok évnyi kórusban éneklés után, felnőttként (24 évesen) szerettem volna énektanárnál privát órákon tanulni, így találtam rá Tündire. Jó pár év kihagyással kezdtem megint a hangomat használni, voltak meglepetések az elején, de Tündi sosem adta fel (ellentétben velem... ), mindig bátorított és ösztönzött a gyakorlásra. Sokat fejlődtem, szuper gyakorlatokat tanított, ha pedig valami nem ment, volt ötlete, hogy tudnánk máshogy megközelíteni. Két évig jártam hozzá minden héten és bár idővel rájöttem, hogy kevésbé élvezem a szóló éneklést, mint az együtt zenélést másokkal, de imádtam az énekórákat, mindig nagyon vártam és mindig feldobva mentem haza és ez abszolút a kedvenc tanáromnak volt köszönhető."
Szebellédi Anna, folyamatfejlesztési felelős nagyvállalatoknál

"Tündi volt életem első magánének tanára. Nagyon bizonytalan voltam akkoriban, aki félt hibázni, de Tündi segítségével elkezdtek leomlani ezek a gátlások bennem. Mindamellett, hogy nála tanultam meg a könnyűzenei hangképzés alapjait, azért szerettem az óráit, mert nem csak munka voltam számára, hanem ember is."

Hajdu Krisztina, énekesnő

"Tündi nagyszerű tanár! Nagyon szeretem, hogy a legmesszebbmenőkig odafigyel a tanítvány habitusára, céljára, kéréseire, és ezeknek megfelelően alakítja az órákat, hogy a tanuló a lehető leghatékonyabban fejlődhessen zeneileg és emberileg egyaránt."
Lengyel Viktória

bottom of page